Lek och bus

Idag skulle Trollet och hennes kompis få röja gärnet på Öppna förskolan men vi fick inte komma in, det va föräldragrupp där. Jahapp, de fick röja gärnet i centrum istället, där finns en jätterolig matta med ljusspel för småbarn. Trollet sprang (snubblade) omkring och var hur lycklig som helst, som en liten kossa som fått komma ut på sommarbete. Det va så härligt att bara sitta och titta på henne! Hon är inte blyg alls utan hon går fram till alla mammor och pappor. Tokunge! ;)

Sen blev det hamburgade på McDonalds till lunch. Första gången Trollet får hamburgade, hon åt mest brödet dock. Ni som har småbarn, när fick era barn hamburgade för första gången? Trollet är 13,5 månad nu. 

Två gamla tanter gick förbi oss och när dom såg Trollet så sa dom, högt och tydligt "Men gud kolla hennes hår, men vilket roligt hår hon har, hon ser inte klok ut med det håret!". Vi bara satt och gapade som fån efter dom. Hon har ju underbart hår med sina härliga lockar, även om de är lite väl ostyrliga. ;) Jag undrar vad gamla tanter går på nu för tiden. ;)


Tokhåret! ;)

Kommentarer
Postat av: Alexandra - mamma, student, träning

Hon har underbart hår.

Hamburgare har Leia ätit hemma, men inte mcdonalds. Där äter vi max någon gång per år ändå. Så det lär nog dröja innan hon får det.

2011-11-22 @ 19:24:46
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Sara

Men vilken idiotiskt kommentar, Alice har underbart hår!

2011-11-22 @ 22:16:24
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Linda

Erhm, fräcka tanter!! :/ Hur var deras hår då??



Emil fick sin första McD burgar i somras, så han var väl närmre 2,5 år... men har åt mest stripsen, läsken och brödet! Mamma upp i dan... Haha! men vi är inte där ofta, typ 2-3 ggr/år.

2011-11-23 @ 18:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback